LET'S TASTE ZAANDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 423 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Let's Taste Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 0:21 Eten was heerlijk en een super vriendelijke kok, zeker een aanrader
26 mei 2024 om 11:05 Top top top!!
14 mei 2024 om 2:19 Alles was top 10+
12 mei 2024 om 19:10 Ik bestel hier vaak het eten is gewoon lekker zo als ik dat gewend ben van deze toppers
12 mei 2024 om 12:59 13euro betaald voor een bakje met patat slechtste kapsalon die ik ooit heb gegeten ik raad het niemand aan
29 apr 2024 om 23:03 Snel, vriendelijk en het eten was top! Bestel vaak en altijd zoals ik gewend ben ga zo door
29 apr 2024 om 20:25 Supersupersuper lekkere kapsalon
28 apr 2024 om 12:31 Het eten was goed ze waren snel en altijd vriendelijk top tent
20 apr 2024 om 12:43 Het eten was van zeer hoge kwaliteit, zeker een aanrader hier!!
11 apr 2024 om 22:45 die imbeciele Thuisbezorgd bezorgers drukken al op de order zodat ze zoveel mogelijk ritjes hebben terwijl het eten 2 uur later bij de klant aankomt hier moet echt wat worden aangedaan
6 apr 2024 om 16:39 Jammer, 6€ voor een mexicano met een wit bolletje met sla en satesaus. Maar helaas geen sla en satesaus te bekennen.
3 apr 2024 om 4:13 Delivery fine, food bad. I paid €8 for salad and got 75% lettuce, and it tasted on the edge before going bad and just dirty. The rest of the food you can tell has been sitting all day or two;not fresh at all